10 Kasım 2012 Cumartesi

Aslında Bütün Yaşam Çocukluk Kahramanlarında Saklı

Aslında birini seversin, yakınında bulunmak istersin biraz daha sevecen davranmak için daha yakın davranmaya çalışırsın. Ama bu karşında ki tarafından normal karşılanmıyorsa çizgi film kahramanı elmyra ya dönüşürsün..


Öncesinde iyi anlaşırsın, hem de çok iyi anlaşırsın sonra birden her şey garipleşir; düzeltmeye çalışırsın düzeltemez hatta üstüne üslük daha kötüye götürürsün olayları. elmyra karakterine büründükten sonra onun gözünde, bugs bunny kadar kıvrak zekalı olamazsın. Olmak istediğinde çok zaman alır ama karşında ki buna dayanabilecek mi bilemezsin. 

Bu durumu fark eder kararlar almaya çalışırsın, ama hani elmyra'sın ya sabırlı davranman biraz zor olur. Karar alır bi şey yapmaya çalışırsın belki çırpındıkça batarsın. Bi de etrafında ki insanların diyebileceklerini tahmin etmeye çalışırsın. Mesela derler ki "ters psikoloji uygula. Kesin işe yarar der" yada "sanan yaptığının aynısını yap. Hatasını anlayıp belki bi daha yapmaz" derler. yapmaya çalışırsın işe yaramaz ve da akötüye gittiğini düşünürsün. 

Sevgi iyi anlaşmalardan mı kaynaklı yoksa iyi anlaşmak için kat edilen yollardan mı kaynaklı anlamadım. Anlamak için de sanırım zamana ihtiyaç var. Bu zamanı da iyi değerlendirebilirsem Bugs Bunny olurum. Yada hiç biri olmadı Patrick olurum..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İncelenip, yayınlanacaktır. İlginiz İçin Teşekkür Ederim..

Eray AYDIN