21 Ağustos 2011 Pazar

Aşk Dedin de Aklıma Geldi.. Köfteler ne oldu?

Aşkın tariflerine bakarsak yemek tarifi gibi okunup uygulanacak kadar kolay bir şey olmadığını görürsün.. Herkesin aşk kavramı ve anlamı farklı.. Kimisi çıktığım var diye aşk ı yaşar, kimisi depreşen duygularını dile getirmek için, Can Yücel gibi sanatçıları alet ederek yazı yazar kimisi gerçekten aşkı yaşamak ister.. Hani gördüğünde için de oluşan volkanik patlamalar var ya onun gibi..

Günümüz en çok kullanılan facebook (her ne kadar da istatistikler "insanlar zamanlarının %12'sini bu portalda geçiriyor!!" diye manşet atsalar da aslında işsiz kaldığımız her an facebookdayız. Üşengeciz de aynı zaman da.. Bu formülde karşımıza %80lik bir zaman dilimi çıkıyor) aşkın tanımını şekillendirdi.. Gerçekten öyle.. Aşk artık duvar da paylaşıldığı kadar. Kulaklarımla Şahit oldum, "Aşkım durumumu beğenmiyorsun artık.. Yoksa Başka birisimi var" gibi durumlara.. Allah'ım sen koru ama insanlarım çoğu artık bu mantıkta.. Geçenler de bir yazı tivitldim.. Aynen şöyleydi. "Çocuğa kaç doğumlusun diyorum 2002 diyor. 2002'de insan mı doğar?! Olsa olsa 2002 model araba olur.Bu doğum olayları 90'larda bitmeliydi..." Bu bahsettiğim aşk ve aşk paylaşımları 1992 doğumlu ve sonralarında görüyorum. (Bu genelleme değil sadece çevremde ki insanlar üzerinde ki yaptığım gözlemdir.. Çemkirme BANA!) 


Bütün bu yazılanları özetlersek ana fikir şudur arkadaş.. Ne kadar paylaşım, ne kadar beğeni o kadar aşk.. Hani diyolarya ticarette; ne kadar para o kadar köfte.. işte öyle bir şey..

SeNi Sefiom bebeq


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İncelenip, yayınlanacaktır. İlginiz İçin Teşekkür Ederim..

Eray AYDIN