23 Ağustos 2011 Salı

Facebook Başında Maduruz

Evet facebook a takıntılı birisi olarak görünüyor olabilirim ve öyleyimde.. Çok kullanırım ama amacım sadece arkadaşlarımla iletişime geçmek ve arkadaşlarımdan haber almak için kullanırım.. Yani tamamen gerçek amacıyla..

Herkesin bildiği üzere facebook da grup oluşturma seçeneği mevcut.. Bu seçeneği hemen hemen hepimiz kullanmışızdır yada bu gruplardan en az bir tanesine de mensubuz dur.. Bu gruplar gerçek anlamında kullanılmadıgına inanıyorum. Neden mi? işte bu yüzden..

Türkiye de Terör diye bir lanet var.. Yine yakın zamanlar da Şehitlerimiz oldu, ve geçen her dakika bu haberlerden bir yenisini duymamak için elimizden geleni yapıyoruz.. Ne mi yapıyoruz, söyleyeyim;

"Ölen 8 şehidimiz için 13 saatte 8.000 üye" isimli gruplar açıyoruz. Hepimiz bu grup sayfasına katılıyoruz. 13 Saat geçiyor, 26 saat geçiyor 52 saat geçiyor, e sonra ne oluyor? Şehit haberi mi gelmiyo, tepkini mi göstermiş oluyosun bilgisayarın başında oturup bir tane tuşa basarak? Bakın, facebook da grup kurarsın, yine şehitlerimiz için kurarsın ama "Hadi toplanalım ve bu durumun sorumluları kimse hesabını sormaya gidelim" olur.. belkı onlarca boyle gruba mensubum ama hiç birisi böyle demedi.. Sadece toplandık.. Hatta bir tanesi binlerce insan toplandıkdan sonra grubun adını değiştirmiş.. Yaşasın PKK diye değiştirildi..

Arkadaşlar Koltuklarımız mı rahat geldi yoksa çok mu üşengeç olduk anlamıyorum ama facebook başında birak ülkeyi, ülkenin en küçük birimi olan aileyi bile kurtaramazsın..

Diyeceksiniz ki "çıkalım sokaklara, gezelim hesap soralım... Faydalı olacak mı bu yaptıklarımız?" Haklısın belki 1. değil ama 10. da 20. de olacak.. bi şekilde olacak ama facebook da değil..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İncelenip, yayınlanacaktır. İlginiz İçin Teşekkür Ederim..

Eray AYDIN